Helsingin kaupunginvaltuusto 11.11.2009

Talousarvio vuodeksi 2010 ja taloussuunnitelma vuosiksi 2010-2012
Kaupunginvaltuustossa 4.11.2009 Lilli Auttin tekemä vastaehdotus:
  • Kaupunginvaltuusto päättänee, että kotihoidon henkilökuntaa lisätään tarvetta vastaavaksi samalla huomioiden, että työntekijöille tulee jäädä aiempaa enemmän aikaa hoitoon ja huolenpitoon vanhuksien luona.
    Äänestyskoneella toimitetussa äänestyksessä todettiin annetun äänestyslistan mukaisesti 18 jaa-ääntä ja 64 ei-ääntä, minkä lisäksi 3 valtuutettua oli poissa äänestyksestä, joten kaupunginvaltuusto ei ollut hyväksynyt valtuutettu Lilli Autin vastaehdotusta 13.

Kaupunginvaltuustossa 4.11.2009 Lilli Auttin tekemät toivomusponnet:

  • Kaupunginvaltuusto edellyttää, että Helsingin kaupunki toimii aktiivisesti lapsiperheköyhyyden poistamiseksi tulevalla valtuustokaudella.
Äänestyskoneella toimitetussa äänestyksessä todettiin annetun äänestyslistan mukaisesti 27 jaa-ääntä ja 1 ei-ääni, minkä lisäksi 55 valtuutettua äänesti tyhjää ja 2 valtuutettua oli poissa äänestyksestä, joten kaupunginvaltuusto ei ollut hyväksynyt valtuutettu Lilli Autin numerolla 22 ehdottamaa toivomuspontta.

  • Kaupunginvaltuusto edellyttää, että perheneuvoloihin suunnataan voimavaroja siten, että kaikille yhteydenottajille järjestyy aika kuukaudessa,jokaisen perheneuvolan alueella.
Äänestyskoneella toimitetussa äänestyksessä todettiin annetun äänestyslistan mukaisesti 22 jaa-ääntä, minkä lisäksi 59 valtuutettua äänesti tyhjää ja 4 valtuutettua oli poissa äänestyksestä, joten kaupunginvaltuusto ei ollut hyväksynyt valtuutettu Lilli Autin numerolla 23 ehdottamaa toivomuspontta.